Ondanks dat we geen fysiek feest kunnen houden hebben we met elkaar weer een spetterend programma opgezet! Dit alles natuurlijk binnen de huidige maatregelen!

Om jullie trommelvliezen het hele weekend te verwennen hebben we vele bekende DJ’s weten te regelen. Dit spektakel is via de livestream te volgen 😊!

Daarnaast zijn de alom bekende razende reports alweer volop in voorbereiding om jullie het hele weekend te vermaken! Ze zijn dit jaar live te volgen voor de buis!

Pas allen dus goed op wat je uitvreet de komende tijd, voor je het weet zie je jezelf kattenkwaad uithalen voor de buis 😉!

Bekijk hier het definitieve programma van het Virtuele Midzomerfeest 2021 op 2, 3 en 4 juli!

Het Midzomerfeest is het gehele weekend te volgen via de Midzomerapp, social media en de radio.

Opgeven voor de programmaonderdelen (BBQ pakketten, brunch pakketten en borrelpakketten) kan via de website www.midzomerfeest.nl/inschrijven! De inhoud van de pakketten kan hier ook gevonden worden. Voor meer informatie hierover bekijk ook onze social media!

Programmaonderdelen zonder vast tijdstip

  • Weerman Wim
  • De razende reporters
  • Mr. Marrie knuffel verstoppen
  • De stem van Mariënheem

Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen is de Midzomerradio dit jaar verplaatst van de tenniskantine naar de voetbalkantine. De voetbalkantine is alléén toegankelijk voor de vrijwilligers van het Midzomerfeest.