Wij zijn super blij! Waarom? Afgelopen week hebben we te horen gekregen dat het Midzomerfeest weer fysiek, op locatie en realtime georganiseerd mag worden.

Onze vrijwilligers zetten nu alles op alles om een fysieke editie te organiseren en het plan is als volgt: De vergunning is binnen, het programma wordt waar nodig aangepast aan de nieuwe opzet en we gaan werken met toegangs- en testbewijzen.

Er zijn nog veel onduidelijkheden: hoe gaat het in z’n werk met testbewijzen? Welke artiesten komen er? Hoe verloopt de kaartverkoop? We doen ons best om deze vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en de antwoorden te communiceren. Hiervoor vragen wij jullie begrip.

Check voor de laatste informatie altijd onze website!

Kaartverkoop en testbewijzen

Een voorwaarde voor het organiseren van het feest is dat het georganiseerd wordt volgens de Corona-voorschriften. Concreet betekent dit dat we alleen toegang mogen verlenen als je:

  1. Een toegangskaart hebt voor de dag dat je het feest bezoekt;
  2. Een test-, vaccinatie- of antistoffenbewijs kunt laten zien.

Voldoe je hier niet aan? Dan wordt je, jammer genoeg, niet toegelaten tot het feest. Op de website zullen binnenkort mogelijkheden verschijnen om je toegangskaarten te kopen.

Let op: we werken met gecontroleerde bezoekersstromen, dus er zit een limiet op het aantal bezoekers. Wees er snel bij!

Op de website zal een protocol voor toegangs- en testbewijzen verschijnen.

Vrijwilligers gezocht

Een punt van aandacht is vrijwilligers, denk aan: barpersoneel, hulp bij de entree, muntenverkoop, etc etc. Wij kunnen jouw hulp hierbij goed gebruiken. Heb je interesse en wil jij het feest ook mede mogelijk maken? Meld je dan aan via de contactpagina op onze website.

Of neem contact op met René Nijland: 06-40743540

Programma

Het programma wordt de komende dagen aangepast aan de nieuwe opzet. Ook zullen niet alle programma-onderdelen daadwerkelijk op het terrein plaatsvinden, houd hiervoor de website goed in de gaten!