Afgelopen week kregen we van gemeente Raalte te horen dat Midzomerfeest 2021 een fysieke editie mag zijn. Super gaaf natuurlijk en we zijn meteen gestart met de organisatie. Maar het organiseren van een tentfeest is gemakkelijker gezegd dan gedaan en bij zo’n korte tijdspanne als dit (2,5 weken) is het normaal dat je te maken krijgt met wat knelpunten. Een van die knelpunten is vrijwilligers, de bar, entree en muntverkoop moeten natuurlijk wel bemand zijn. Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers!

Hulpvraag verschillend uitgezet

Zoals gezegd hebben we snel veel vrijwilligers nodig, daarom hebben we onze hulpvraag richting jullie op 2 manieren uitgezet.

  • Hulpvraag richting jou, als individu
  • Hulpvraag richting andere verenigingen

Vrijwilligers via verenigingen

Via deze weg roepen wij andere verenigingen, Mariënheemse verenigingen of verenigingen uit de buurtdorpen, op om ons bij te staan met vrijwilligers. Verenigingen die vrijwilligers leveren kunnen een vergoeding krijgen als ze dat willen. Dit is €7,50 per vrijwilliger per uur.

Uiteraard staan wij ook positief tegenover een uitwisseling, in dat geval zullen wij vrijwilligers leveren om bijvoorbeeld bij jullie te tappen.

Vrijwilligers, niet gebonden aan verenigingen

Wil jij ons uit de brand helpen, maar ben je niet per se gebonden aan een vereniging? Ook dan ben je natuurlijk meer dan welkom! Indien gewenst kun ook jij een vrijwilligersvergoeding krijgen als je dat wilt, dit is €7,50 per uur.

Aanmelden

Heb je interesse? Of wil je eerst meer weten? Meld je dan aan via de website.