Nog amper een maand en dan is het zover; Midzomerfeest 2022! Ruim 100 vrijwilligers zijn hard aan het werk om ook dit jaar weer een mooi programma te krijgen, waarbij uiteraard ook de faciliteiten weer op en top voor elkaar zijn.

Het Midzomerfeest is dit jaar op: 17, 18 en 19 juni 2022!

Donderdag en vrijdag: Midzomerradio

Midzomerradio trapt het Midzomerfeest af op donderdag 16 juni. Ze starten al in de vroege uurtjes en sluiten vrijdagavond af voor de officiële start van het feest.

Vrijdagavond: Opening door Buurtschap Linderte & Megaspelshow

Vrijdagavond om 19:30 wordt Midzomerfeest 2022 spectaculair geopend door buurtschap Linderte. Aansluitend is er dit jaar de Megaspelshow. De Megaspelshow is een nieuw programma-onderdeel met ludieke onderdelen en interactieve spelletjes, al met al 1,5 uur pure entertainment!

Opgave per team via de website. Vol = Vol!

Vrijwilligers gezocht!

We zoeken nog mensen voor enkele bardiensten. Heb jij interesse? Neem dan contact op met René Nijland via: 06-40743540 of Iris Horenberg via: 06-15180041

Zaterdagochtend: Midzomerbrunch

Zaterdagochtend 18 juni om 10:30 uur start de Midzomerbrunch. Dit jaar wederom een vol programma met: ‘Wie is de echte’, een loterij, ‘Ken je Mariënheem’, muzikaal entertainment door Rocktail Duo en een optreden van onze dansmariekes.

Entree: €10,-, incl koffie, consumptie en een lootje. Ben jij er ook bij?

Zaterdagmiddag: Supercircus Okidoki

Zaterdagmiddag om 13:30 uur is er een leuk kinderprogramma voor alle kinderen van de peuterspeelzaal t/m groep 4, ook wordt de prijs van de kleurwedstrijd uitgereikt. Leuk als je verkleed komt in het thema ‘circus’!

Programma is nog onder voorbehoud