Dit jaar presenteert Midzomerfeest Mariënheem wederom een stevig muziekprogramma. Net als vorig jaar is dit jaar ingezet op een muziekprogramma dat aansprekend is voor een brede doelgroep. Midzomerfeest 2022 vindt plaats op 17 t/m 19 juni 2022.

Dit jaar heeft het midzomerfeest een muziekprogramma dat gericht is op een brede doelgroep met zowel bekende namen als regionale toppers. Onder andere Q-Music Foute uur, Feestdirecteuren en Deesiedjoeks staan op het podium.

Vrijdagavond na de Megaspelshow volgt muzikaal entertainment met DJ Yannick en Familie de Bruyn. Feestzanger Marco ten Kate, een zanger/entertainer met een breed Nederlandstalig en Duits repertoire gaat zaterdagmiddag 18 juni een feest maken in de tent. Op zaterdagavond is de regionale feestavond met Q-Music Foute Uur, De Feestdirecteuren, Barry Fest & De Mike.

De bands Deesiedjoeks en LEAD, die zondag 19 juni op het podium staan, waren vorig jaar ook geprogrammeerd tijdens het Midzomerfeest.

Tickets

Vrijdag, zaterdag overdag en zondag is het Midzomerfeest vrij toegankelijk, voor zaterdagavond zijn tickets vereist. Deze zijn online te koop of zaterdagavond fysiek op het feestterrein.

Het feestterrein

Het feestterrein ligt net als vorig jaar op het voormalige tweede veld van voetbalvereniging S.V. Mariënheem. Voor zowel fietsers als voetgangers en taxi’s is het terrein toegankelijk vanaf de zijde van de Essenbree.