Een altijd gezellige activiteit op de zaterdagochtend is de Welkoop Midzomerbrunch. Het programma is altijd een verassing en dus informeerden we bij Evelyn.

Wat is de Midzomerbrunch? “De Midzomerbrunch is een gezellige activiteit op de zaterdagochtend om te bezoeken met vrienden, familie of de buren”, zegt Evelyn. “Onder het genot van koffie, lekkere broodjes en een borrel is er een vol programma onder begeleiding van Roktail Duo.”

Wat kun je vertellen over het programma? “Tijdens de brunch spelen we het spel ‘petje op petje af’ en komen we er achter wie Mariënheem het beste kent. Tevens is er een loterij met leuke prijzen en hebben we dit jaar een MYSTERY GUEST die bij alle Mariënhemers bekend is. Het Omnihuus zal hun boek met ludieke verhalen over Mariënheem presenteren en verkopen. Als hoogtepunt van de ochtend hebben we verschillende live optredens van MARIËNHEEMSE ARTIESTEN. Deze zijn al geboekt en een aantal worden tijdens de komende weken bekend gemaakt.”

“Dus kom allemaal en laat je verrassen”, zegt Evelyn.

Met wie organiseer jij de Midzomerbrunch en wanneer is het? Hierover zegt Evelyn: “De Midzomerbrunch wordt georganiseerd door Ans, Gonny, Belinda en ikzelf. Zaterdagochtend 24 juni van 11:00 uur tot 13:00 is iedereen welkom. De entree bedraagt €10,-, dit is inclusief koffie, broodjes, consumptie en een lootje.”