Zondag
De werkgroep voor het Zondagmiddagspektakel is druk bezig geweest om een spectaculair programma neer te zetten. De onderdelen zijn definitief: Levend Bowlen en Midzomerglier'n! Bij Levend Bowlen zitten deelnemers in een auto- of tractorband en worden de baan afgerold richting een aantal kegels. Bij Midzomerglier'n gaan de deelnemers op een slee achter een quad. Opgeven kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om 10.00 uur zal er weer gepokerd worden, hier zijn diverse prijzen te winnen. Opgeven kan hier of door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Van 11.00 uur tot 14.00 uur is er ook nog een demonstratie van de Dalfser Modelvliegtuigvereniging.

Vanaf 16.00 uur zal Dj Marcel Reimink de bezoekers entertainen en om 17.45 uur staat Ronny Ruysdael op het podium. De grote tent zal dit jaar om 22.00 uur sluiten, maar er is een afterpary in de kleine tent tot 1.00 uur.

Straatversiering
De 1e prijs is € 200,-, de 2e prijs € 100,- en de 3e prijs € 50,-. De jury zal de straten beoordelen op donderdag 21 juni. Er zijn dus genoeg redenen om met de buurt weer hard te werken aan de straatversiering.

Nieuwe munten
Dit jaar is het laatste jaar dat de huidige munten verkocht worden, in 2013 gaan we over naar nieuwe munten.

Midzomervoetbal
Ook dit jaar is er weer een minimix voetbaltoernooi! Opgeven kan niet meer (TOERNOOI ZIT VOL).