Ook dit jaar heeft het Midzomerfeest weer leuke activiteiten. Voor enkele activiteiten kun jij je inschrijven. Heb jij zin om een keer mee te doen met een activiteit van het Midzomerfeest? Schrijf je dan nu in, een overzicht van de inschrijvingen zie je hier onder:

Levend Bowlen (direct inschrijven) of Midzomerglier'n (direct inschrijven) tijdens het BAJO-Zondagmiddagspektakel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pokertoernooi (direct inschrijven): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Levend Bowlen, Midzomerglier'n en het Pokertoernooi zijn individuele activiteiten. Het voetbaltoernooi daarentegen is een teamactiviteit, bestaande uit minimaal 2 dames en 3 heren, waarvan 1 heer in de goal staat.

Sportieve activiteiten

Heb je zin om een sportieve activiteit te ondernemen tijdens het Midzomerfeest? Ook dat is mogelijk. Zondagochtend is er de gelegenheid om te fietsen tijdens de fietstocht of te mountainbiken tijdens de Kruiper Tweewielers Mountainbike Toertocht. Jij kunt je hiervoor aanmelden op het midzomerterrein.

Straatversiering

Vrijdagavond rond 21:00 uur wordt de straatprijs bekend gemaakt in de grote tent. Ben je benieuwd welke straat heeft gewonnen? Zorg dan dat je rond die tijd in de grote tent bent. Eerder mag ook, want het Oktoberfest begint al om 19.30 uur.

Kei van Mariënheem

Tijdens de ontbijtshow wordt de kei van Mariënheem bekend gemaakt. Wil je weten wie de Kei van Mariënheem 2012 is? Kom dan naar de ontbijtshow!

Midzomerfest Mariënheem

De tafels van het Oktoberfest op de vrijdagavond zijn bijna uitverkocht! Heb je al met vrienden, familie, collega's of de buurt besproken om een tafel te huren, maar heb je dit nog niet gedaan? Doe dit dan snel! Schrijf je direct in.

Kinderprogramma

Zaterdagochtend om 10.00 uur wordt er weer een kinderprogramma georganiseerd voor de kinderen van groep 4 t/m groep 8, hier staat onder andere een grote tokkelbaan. De tokkelbaan blijft op het terrein tot ongeveer 16.00 uur.

Jaren '60 tot nu

Op zaterdagavond wordt in de kleine tent een ander genre muziek gedraaid dan de voorgaande jaren. Splendid draait dit jaar in de kleine tent en in hun repertoire zit muziek uit de jaren '60 tot nu!

Dj Gijs zal dit jaar draaien in de grote tent.