Op het moment van schrijven worden temperaturen van ongeveer 23 graden verwacht! Kom dus overdag enkele consumpties nuttigen op het Bouwbedrijf Hoogeslag Terras!

Straatversiering

Vrijdagavond rond 21:00 uur wordt de straatprijs bekend gemaakt in de grote tent. Ben je benieuwd welke straat heeft gewonnen? Zorg dan dat je rond die tijd in de grote tent bent. Eerder mag ook, want het Oktoberfest begint al om 19.30 uur.

Kei van Mariënheem

Tijdens de ontbijtshow wordt de Kei van Mariënheem bekend gemaakt. Wil je weten wie de Kei van Mariënheem 2012 is? Kom dan naar de ontbijtshow!

Inschrijvingen

Voor de onderstaande onderdelen is er nog de mogelijkheid om je in te schrijven.

Midzomerglier'n tijdens het BAJO-Zondagmiddagspektakel, klik hier of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pokertoernooi: klik hier of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook is er nog steeds de gelegenheid om een tafel te huren voor het Oktoberfest, er zijn immers nog enkele plekken vrij. Schrijf je hier direct in.
Wil je nog mee doen met de fietstocht of de Kruiper Tweewielers Mountainbiketocht? Kom dan gerust naar het terrein toe.

Nieuwe website

De nieuwe website van het Midzomerfeest is online!